De nieuwe draadloze draaiknop

Deel deze tip

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Draadloos dimmen in een moderner jasje.

Nog intuïtiever dimmen
De nieuwe AWRT-1000 draadloze draaiknop van KlikAanKlikUit geeft je de mogelijkheid om eenvoudig je verlichting op de ideale dimstand in te stellen, zoals je van een draaidimmer gewend bent. De AWRT-1000 is te verbinden met alle KlikAanKlikUit-dimontvangers en kan verschillende lichtbronnen bedienen waar een KlikAanKlikU2it-ontvanger op geïnstalleerd is.

Met de draaiknop kies je de felheid van de lamp en door de knop één of twee keer in te drukken schakel je de verlichting in of uit. De AWRT-1000 is voorzien van een knoopcelbatterij en overal eenvoudig te monteren dankzij de meegeleverde dubbelzijdige tape óf schroef. Het strakke design zorgt dat deze draaiknop goed past in ieder huishouden.

De dimbare KlikAanKlikUit-ontvanger waarmee deze draaiknop verbonden wordt zal tevens de laatste dimstand onthouden bij het uitschakelen zodat deze automatisch op de laatst ingestelde felheid terug inschakelt.

De ideale combinatie
De inbouwdimmer ACM-250 LD is de ideale ontvanger voor de nieuwe draaidimmer. Deze leddimmer kan direct tussen de spanning en de lichtbron worden aangesloten óf aan een bestaande bedrade installatie worden toegevoegd, zonder dat de bestaande wandschakelaars hun functie verliezen. Zo creëer je eenvoudig een draadloze hotelschakeling met een tweede wandschakelaar. De ACM-250 kan fase aan- en afsnijden.

Meer nieuws en tips van KlikAanKlikUit

Slimme tip

De voordelen van Zigbee.

Waarom Zigbee je huis nog slimmer maakt. De ervaren Smart Home gebruiker weet er waarschijnlijk al wat van, maar toch krijgen we bij KlikAanKlikUit nog

Slimme tip

Slimme energiebesparing met KlikAanKlikUit

Bespaar op je energierekening door slim gebruik te maken van KlikAanKlikUit. Energieverbruik is momenteel een veelbesproken thema, zeker nu de prijzen van gas en electriciteit