De nieuwe draadloze koolmonoxidemelder

Deel deze tip

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Koolmonoxide gedetecteerd, cv-ketel uit!

Koolmonoxide is een geurloos en onzichtbaar gas dat levensgevaarlijk kan zijn. Bij inademing bestaat het risico op koolmonoxidevergiftiging, met ernstige, vaak zelfs dodelijke gevolgen. Beveiliging met goede koolmonoxidemelders is dan ook raadzaam en kan levens redden. De draadloze CO-melder van KlikAanKlikUit waarschuwt met een alarm en een pushbericht op je smartphone.

Nieuw! De slimme draadloze koolmonoxidemelder.
Breid je slimme beveiligingssysteem nu uit met onze nieuwe slimme draadloze koolmonoxidemelder. Zo ben je, dankzij een luid alarm én een pushbericht op je smartphone, altijd direct op de hoogte als er ergens in huis een koolmonoxidelek onstaat.


Schakel je CV-ketel automatisch uit Combineer de koolmonoxidemelder met slimme ontvangers voor extra zekerheid.
Combineer de koolmonoxidemelder met een KlikAanKlikUit-ontvanger – bijvoorbeeld een stekkerschakelaar – en zorg voor automatische acties zodra het alarm van de koolmonoxidemelder afgaat. Schakel bijvoorbeeld automatisch de CV-ketel uit als de koolmonoxidemelder afgaat of laat alle verlichting in huis aan gaan. Uiteraard ontvang je ook direct een pushmelding op je smartphone.

Meer nieuws en tips van KlikAanKlikUit

Slimme tip

De voordelen van Zigbee.

Waarom Zigbee je huis nog slimmer maakt. De ervaren Smart Home gebruiker weet er waarschijnlijk al wat van, maar toch krijgen we bij KlikAanKlikUit nog

Slimme tip

Slimme energiebesparing met KlikAanKlikUit

Bespaar op je energierekening door slim gebruik te maken van KlikAanKlikUit. Energieverbruik is momenteel een veelbesproken thema, zeker nu de prijzen van gas en electriciteit