Een leven lang gratis alarmopvolging

Altijd iemand op de hoogte bij noodgevallen.

Een leven lang gratis alarmopvolging

Altijd iemand op de hoogte bij noodgevallen.

Meld je direct aan

Vul hieronder uw gegevens in om gebruik te maken van de gratis alarmopvolging.

Gratis Homies
Om je account geschikt te maken voor alarmopvolging hebben we het mac-adres van je Internet Control Station (ICS-2000) nodig. Deze staat op de sticker onderop je ICS-2000 en in de KlikAanKlikUit App bij instellingen. Heb je het mac-adres bij de hand? *

Actievoorwaarden

Koop je voor 30 oktober 2020 een slimme draadloze rookmelder, slimme draadloze koolmonoxidemelder of een van de samengestelde bundels bij Coolblue, dan krijg je van ons een leven lang gratis alarmopvolging t.w.v. €3.99/maand cadeau.

Gaat bij jou thuis het alarm van je rookmelder, koolmonoxide of lekkagemelder af, dan krijg je daarvan automatisch een melding in de KlikAanKlikUit-app.

Dankzij de nieuwe alarmopvolging krijgt naast jou, ook een door jou gekozen groep mensen een melding. Dus ben je zelf niet thuis, dan is er altijd een goede buur, vriend(in) of familielid in de buurt om bij jou thuis een kijkje te nemen en desgewenst hulp in te schakelen.

 1. Vul het formulier op deze pagina in.
 2. We nemen contact met je op om je aanmelding te voltooien.
  Zo simpel is het.

De volgende producten bij Cooblue doen mee aan deze actie:

 • Draadloze rookmelder (ZSDR-850)
 • Draadloze koolmonoxidemelder (ZCO-900)
 • Bundel: 3x Draadloze rookmelder (ZSDR-850) + Internet Control Station (ICS-2000)
 • Bundel: Draadloze rookmelder (ZSDR-850) + Draadloze koolmonoxidemelder (ZCO-900) + Internet Control Station (ICS-2000)
 • Bundel: Draadloze koolmonoxidemelder (ZCO-900) + Internet Control Station (ICS-2000)
 • Bundel: 2x Draadloze rookmelder (ZSDR-850) + Internet Control Station (ICS-2000)
 • Bundel: 2x Draadloze rookmelder (ZSDR-850) 
 • Bundel: 3x Draadloze rookmelder (ZSDR-850)

Zo werkt het

Als elke minuut telt

De juiste opvolging op
het juiste moment

Als er bij jou brand of een lek is ontstaan, dan wil je dat er zo snel mogelijk actie wordt ondernomen. Met onze alarmopvolging staat er een groot aantal mensen voor je klaar om hulp te bieden. Een veilig gevoel.

Stel je even voor, het alarm gaat bij je af...

We maken een appgroep aan waar jij en je gezinsleden aan worden toegevoegd én jullie worden automatisch gebeld. Jullie hebben 1 minuut om te reageren.

Geen reactie? Na 1 minuut waarschuwen we de mensen in je persoonlijk netwerk. Zij worden dan ook aan de appgroep toegevoegd en kunnen overleggen wie er een kijkje bij je huis gaat nemen.

Als je de Buurtkring aan hebt gezet, geldt dit ook voor je buurtgenoten. Je kunt er zelf voor kiezen of je gebruik maakt van deze optie.

Je persoonlijke dashboard

Je KlikAanKlikUit account gekoppeld?
Log in op jouw dashboard om je koppeling(en), alarmgroep en buurtkring te beheren. Vanaf nu sta jij er nooit meer alleen voor tijdens een noodsituatie!

De voordelen van slimme alarmopvolging!

Sandra Kemna, lid sinds november 2018

"Meteen kreeg ik een belletje van mijn schoondochter en twee buren kwamen direct aanbellen en kijken. Veilig gevoel, ook 's nachts!"

De meestgestelde vragen

Er zit geen limiet aan het aantal mensen dat je kan toevoegen aan jouw alarmgroep. Voeg daarom zoveel mogelijk mensen toe. Hoe meer mensen dit zijn hoe beter er gereageerd wordt op een alarmsituatie.

Na je aanmelding krijg je een bevestiging via e-mail en Whatsapp. Je kan dan inloggen in jouw dashboard en je slimme KlikAanKlikUit-sensoren koppelen met de alarmopvolging. Voeg gelijk zoveel mogelijk mensen toe aan jouw alarmgroep zodat jij er niet meer alleen voor staat in een noodsituatie.

Zodra je mensen toevoegd aan jouw alarmgroep ontvangen zij een Whatsapp bericht. In dit Whatsapp bericht wordt bevestigt dat zij nu deel uitmaken van jouw alarmgroep en een link waarin wordt uitgelegd wat de alarmopvolging is en wat ze kunnen doen in een alarmsituatie.