De nieuwe KlikAanKlikUit koolmonoxidemelder

Koolmonoxide gedetecteerd, cv-ketel uit!

De nieuwe slimme koolmonoxidemelder.

Koolmonoxide is een geurloos en onzichtbaar gas dat levensgevaarlijk kan zijn. Bij inademing bestaat het risico op koolmonoxidevergiftiging, met ernstige, vaak zelfs dodelijke gevolgen. Beveiliging met goede koolmonoxidemelders is dan ook raadzaam en kan levens redden. De draadloze CO-melder van KlikAanKlikUit waarschuwt met een alarm en een pushbericht op je smartphone. 

Nieuw! De slimme draadloze koolmonoxidemelder.
Breid je slimme beveiligingssysteem nu uit met onze nieuwe slimme draadloze koolmonoxidemelder. Zo ben je, dankzij een luid alarm én een pushbericht op je smartphone, altijd direct op de hoogte als er ergens in huis een koolmonoxidelek onstaat.

Schakel je CV-ketel automatisch uit Combineer de koolmonoxidemelder met slimme ontvangers voor extra zekerheid.

Combineer de koolmonoxidemelder met een KlikAanKlikUit-ontvanger – bijvoorbeeld een stekkerschakelaar – en zorg voor automatische acties zodra het alarm van de koolmonoxidemelder afgaat. Schakel bijvoorbeeld automatisch de CV-ketel uit als de koolmonoxidemelder afgaat of laat alle verlichting in huis aan gaan. Uiteraard ontvang je ook direct een pushmelding op je smartphone.

Slimme tip: Zo schakel je jouw cv-ketel uit bij een koolmonoxidelek.

Stap 1: Verbind je koolmonoxidemelder en je stekkerschakelaar aan de app

Gebruik de meegeleverde handleidingen om je koolmonoxidemelder(s) en stekkerschakelaar (of andere KlikAanKlikUit-ontvangers) in de app te installeren.

Stap 2: Voeg een regel toe.

Klik bij 'Regels' rechtsboven op + om een nieuwe regel aan te maken. Geef de regel een naam, bijvoorbeeld: "Zet CV uit". Kies vervolgens bij 'Triggers' voor 'koolmonoxide gedetecteerd' en selecteer je Koolmonoxidemelder. Ga nu naar 'Acties' en selecteer 'UIT' bij de gewenste schakelaar. Sla de regel op. Je CV wordt nu automatisch uitgeschakeld als de melder afgaat.