Google Assistant

Google Assistant

Gebruik je stem als afstandsbediening.

Combineer je KlikAanKlikUit producten met een Google Home speaker. Deze slimme speakers maken je huis nog slimmer! Vraag aan Google om de gordijnen open te doen als je wakker wordt, de zonwering naar beneden te doen als de zon schijnt en de lampen aan te zetten als het weer donker wordt. Zo bedien je de slimme apparaten in huis de hele dag door met alleen je stem! Mocht je geen slimme speaker hebben, maar wel een iOS apparaat, maak dan gebruik van Siri Shortcuts om jouw KlikAanKlikUit-systeem te bedienen. Let op: om gebruik te maken van Google Assistant of Siri Shortcuts heb je een Internet Control Station nodig.

OK Google, kun je me vertellen wat jij bent?
Google Home speakers zijn intelligente speakers gemaakt voor besturing met je stem. De speakers kunnen vragen beantwoorden, muziek afspelen, boodschappenlijstjes bijhouden, timers instellen, audioboeken voorlezen en je op de hoogte stellen van het laatste nieuws. Om je huis nog slimmer te maken kunnen deze speakers verschillende apparaten in je huis aansturen. Google Home heeft het mogelijk gemaakt om je KlikAanKlikUit producten in het Nederlands aan te sturen. 

Zelf aan de slag met Google Assistant

Beschik jij over een Google Home of ander apparaat met Google Assistant en heb je KlikAanKlikUit producten in huis? Lees hier meer over hoe je de KlikAanKlikUit producten kunt koppelen aan Google. Hiervoor heb je nodig: een smartphone en een Google Home/Mini, KlikAanKlikUit ontvangers, een ICS-2000 of Z1.

Download voor je begint de Google Assistant app

Stap 1

Selecteer in de Google Home app bovenin op 'toevoegen'.

Stap 2

Ga vervolgens naar 'Apparaat instellen'.

Stap 3

Selecteer nu 'Heb je al iets ingesteld?' onder 'Werkt met Google'.

Stap 4

Zoek in het overzicht naar KlikAanKlikUit.

Stap 5

Selecteer KlikAanKlikUit.

Stap 6

Log in met je KlikAanKlikUit-account (hetzelfde als in de KlikAanKlikUit app).

Stap 7

Jouw apparaten zijn nu gesychroniseerd met Google Home.

Stap 8

Op dit scherm is het ook mogelijk je kamers te organiseren