Vragen over Control Stations

Antwoord op je vragen.

Controleer of de ICS-2000 zich in hetzelfde netwerk bevindt als de smartphone/tablet. Probeer nogmaals de ICS-2000 te registreren. Mocht dit niet lukken, dan kunt u kiezen voor “handmatig” verbinden zoals beschreven in de handleiding.

Dit is mogelijk. Open de App met uw ICS-1000 op een andere smartphone/tablet dan waar u de ICS-2000 App open heeft. Volg stap 14 in de bijgeleverde handleiding van de ICS-2000. Wanneer het dialoog verschijnt om het signaal van een zender te klonen geeft u een AAN signaal in uw ICS-1000 App van de ontvanger die u wilt overzetten naar de ICS-2000. Herhaal deze stappen voor andere ontvangers die u ook wilt overzetten.

Controleer of de netwerkkabel is verbonden met de modem/router en de control station
Controleer of the stroomadapter is verbonden met het stopcontact en de control station

  1. Druk de netwerkkabel en de stroomkabel stevig in de control station en de modem/router
  2. Verbind de control station direct aan de modem
  3. Ontkoppel en verbind de stroomadapter opnieuw
  4. Controleer of uw internet actief is

Ga naar wachtwoord vergeten om je wachtwoord te resetten.

Vermoedelijk speelt de timer wel af, maar op een andere tijd dan u verwacht. Ga in de app naar Meer > Instellingen en stel daar uw locatie en tijdzone opnieuw in. Controleer vervolgens of dit werkt.

Open de app en ga naar Meer > Instellingen en controleer hier of de verbinding op lokaal staat. Als de telefoon niet in hetzelfde netwerk als het Internet Control Station zit, kan de aansturing langer duren.

Je antwoord niet gevonden?

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht?