Vragen over Alarmsystemen

Antwoord op je vragen.

Veelgestelde vragen

Na het aanzetten van het alarmsysteem heeft deze een uitlooptijd van ongeveer 85 seconden. De uitlooptijd maakt het mogelijk om na het aanzetten van het beveilingssysteem uw omgeving te verlaten zonder het alarmsysteem te activeren. Binnen deze uitlooptijd zullen de sensoren niet reageren als deze worden geactiveerd. Na de uitlooptijd van ongeveer 85 seconden is het systeem actief en zullen de sensoren het alarm activeren als deze worden getriggerd.
Tijdens het activeren van het alarmsysteem zal de LED van de remote 1,5 seconde branden. Als het alarmsysteem goed is geactiveerd (goed is gearmed) knippert de LED in de Sirene elke 7 seconden.

Dit komt omdat een van de gekoppelde sensoren nog open staat of de tamper schakelaar van de ALSIR-2000 of ALMDT-2000 niet goed is ingedrukt. Als het alarmsysteem aan wordt gezet gaat deze meteen controleren of alle sensoren dicht zijn. Is dit niet het geval dan geeft het alarmsysteem meteen een waarschuwing door 20 seconden te loeien. Controleer of alle sensoren goed dicht zijn en de anti-sabotage schakelaar van de ALSIR-2000 en de ALMDT-2000 goed zijn ingedrukt. Het alarmsysteem stopt met loeien als sensor welke nog open staat gesloten wordt. Hierna gaat het beveiligingssyteem verder met de uitlooptijd.

Aan het alarmsysteem kunnen in totaal maximaal 16 apparaten worden gekoppeld.

Het is alleen mogelijk het alarmsysteem direct te koppelen met de ALMDT-2000, de ALKCT-2000 en de ALMST-2000.
Wanneer u het alarmsysteem combineert met de ICS-2000 is het wel mogelijk om bestaande KlikAanKlikUit zenders te koppelen aan het alarm. Activeer of deactiveer het alarm bijvoorbeeld met uw AWST-8800 wandschakelaar.

Log uit en weer in op de App. Mocht dit niet helpen, controleer de batterijen.

ALKCT-geheugen wissen

Om het geheugen van de ALKCT te wissen, drukt u gelijktijdig gedurende 4 seconden op de AAN- en UIT-knop (totdat de LED knippert). Laat de knoppen los en druk opnieuw gedurende 4 seconden gelijktijdig op de AAN- en UIT-knop. (totdat de LED snel knippert). Druk kort op de UIT-knop om het geheugen van de ALKCT te wissen. De LED-indicator knippert 5 keer om te bevestigen dat het geheugen is gewist.

ALMST-geheugen wissen

Om het geheugen van de ALMST te wissen, drukt u met een scherp voorwerp gedurende 2 seconden op de DEL-knop (totdat de LED knippert). Laat de knop los en druk de DEL-knop nogmaals gedurende 3 seconden in (totdat de LED snel knippert). Druk kort op de DEL-knop om het geheugen van de ALMDT te wissen. De LED-indicator knippert 5 keer om te bevestigen dat het geheugen is gewist.

ALMDT-geheugen wissen

Om het geheugen van de ALMDT te wissen, drukt u met een scherp voorwerp gedurende 2 seconden op de DEL-knop (totdat de LED knippert). Laat de knop los en druk de DEL-knop nogmaals gedurende 3 seconden in (totdat de LED snel knippert). Druk kort op de DEL-knop om het geheugen van de ALMDT te wissen. De LED-indicator knippert 5 keer om te bevestigen dat het geheugen is gewist.

Sirene: Alle gekoppelde apparaten wissen ALSIR

Om alle apparaten die zijn gekoppeld met de sirene te wissen, drukt u gedurende 1 seconde op de leerknop totdat de LED knippert. Laat de knop los en druk de knop gedurende 6 seconden nogmaals in. De LED gaat snel knipperen. Laat de leerknop los en druk deze opnieuw gedurende 1 seconde in om alle gekoppelde apparaten te wissen.

Als u dit heeft gedaan dan volgt u de stappen in de app om het product weer aan te sluiten.

Je antwoord niet gevonden?

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht?