Vragen over de ICS-1000

Antwoord op je vragen.

Veelgestelde vragen

Op het moment dat de ICS-1000 niet meer reageert en de display knippert soms blauw en/of geeft de melding Lightwave RF, is hoogstwaarschijnlijk de adapter defect. Wij hebben helaas de originele niet meer leverbaar, maar u kunt gewoon een universele adapter aanschaffen. Dat werkt prima!

Als er “server retrying”, “server searching” of “time not set” wordt aangegeven kunt u de volgende stappen eens proberen:

• Modem/router resetten (+/- 10 sec. van de stroom halen) + na opstarten ook de ICS-1000 aanzetten.
  • ICS-1000 op een andere poort van de modem/router aansluiten
  • Een switch tussen de router en de ICS-1000 plaatsen (of als er momenteel een switch tussen zit, de ICS rechtstreeks op de router plaatsen)

Mocht dit niet tot verbetering hebben geleid ziet het er naar uit dat de modem/router momenteel de ICS-1000 van internet af haalt d.m.v. zijn firewall. Hiervoor dient u in de instellingen van de router iets aan te passen, er zijn 2 opties:

1. Een Port Forward instellen (Poort 69, 2003, 2011 op het IP-adres van de ICS-1000 volgens UDP protocol)
  2. Of een DMZ instellen op het IP-adres van de ICS-1000.

Het IP-adres van de ICS-1000 is terug te vinden via de groene knopjes op de ICS-1000 (system info -> MAC/IP)

U kunt voor meer informatie wellicht contact opnemen met de internet provider of met het merk van de router voor meer informatie over deze instellingen.

Wat u nou moet doen is op 1 van de bovenste groene knopjes drukken van de ICS-1000. U blijft drukken totdat u “Unit reset” ziet staan. Daar ziet u ook “Dereg” staan. Als u deze indrukt worden al uw mobile telefoons en tablets die gekoppeld zijn aan de ICS-1000 gewist. Daarna zou u de gewenste apparaten weer kunnen koppelen aan de ICS-1000.

Dit is mogelijk. Open de App met uw ICS-1000 op een andere smartphone/tablet dan waar u de ICS-2000 App open heeft. Volg stap 14 in de bijgeleverde handleiding van de ICS-2000. Wanneer het dialoog verschijnt om het signaal van een zender te klonen geeft u een AAN signaal in uw ICS-1000 App van de ontvanger die u wilt overzetten naar de ICS-2000. Herhaal deze stappen voor andere ontvangers die u ook wilt overzetten.

Je antwoord niet gevonden?

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht?