Je huis automatiseren

Automatiseer je huis.

Automatiseer je verlichting en apparaten en creëer binnen een handomdraai een comfortabel, veilig en energiezuinig huis.

Gebruiksgemak.​

Soms is een wandschakelaar niet de beste oplossing voor je verlichting. Als je bijvoorbeeld 's nachts uit bed gaat om naar het toilet te gaan of thuiskomt met een lading boodschappen. Het automatiseren van de verlichting met bijvoorbeeld een bewegingssensor biedt dan uitkomst.​

Bespaar energie.

Voorkom dat lampen onnodig blijven branden door gebruik te maken van contact- of bewegingssensoren. Zo gaat de lamp automatisch uit na een bepaalde tijd, bijvoorbeeld na 1 of 5 of 10 minuten nadat de kinderen de voorraadkast hebben geplunderd.​

Beveilig.

Wek de indruk dat je 's avonds altijd thuis bent. Stel timers in zodat de verlichting op een vast tijdstip in- en uitschakelt of stem deze af op de zonsopkomst of zonsondergang. Zo kun je met een gerust hart op vakantie.​

Gebruiksgemak.
Nooit meer zoeken naar de wandschakelaar als het donker is.
Bespaar energie.
Voorkom dat lampen onnodig lang blijven branden.
Beveilig
Automatiseer verlichting in en wek de indruk dat je 's avonds thuis bent.
Previous
Next

Automatiseren doe je zo.

Automatiseer je verlichting en creëer binnen een handomdraai een gezellig, veilig en energiezuinig huis. Maak gebruik van timers of installeer schemer-, contact- of bewegingssensoren. Maar welk product gebruik je wanneer? Wij helpen je graag op weg met enkele tips.

Deur of raam opent

Beweging detecteren

Laat de verlichting automatisch aangaan als je de trap oploopt. Combineer de bewegingssensor met een ontvanger naar keuze, bijvoorbeeld een inbouwschakelaar en bedien je verlichting voortaan volledig automatisch. Zodra er beweging gedetecteerd wordt springt de verlichting aan. Is er geen beweging meer, dan zal de verlichting vervolgens automatisch uitschakelen.

Deur of raam opent

Timers instellen

Met het Internet Control Station bedien je al jouw KlikAanKlikUit-producten met jouw smartphone of tablet, overal ter wereld. Programmeer timers en schakel je verlichting automatisch op een vast tijdstip. Of gebruik de  afstandsbediening met timer om diverse KlikAanKlikUit-ontvangers volledig automatisch te bedienen. Zo kom je nooit thuis in een donker en ongezellig huis. 

Deur of raam opent

Een deur of raam openen

Laat de verlichting automatisch aangaan zodra je de deur opent van bijvoorbeeld de kelder, zolder of berging. Of zorg ervoor dat een deurbel afgaat zodra een deur wordt geopend. Koppel de magnetische contactsensor met een KlikAanKlikUit-ontvanger naar keuze, zoals een inbouwsschakelaar, en schakel automatisch je lampen.

Deur of raam opent

Zonsopkomst- en ondergang

Schakel je verlichting (of apparaten) autommatisch wanneer de zon opkomt of ondergaat. Gebruik de zonsopkomst/zondergang-functie in de app (in combinatie met het Internet Control Station) of plaats een schemersensor in bijvoorbeeld het raamkozijn. Zo ben je ieder seizoen verzekerd van voldoende licht.

Inspiratie van KlikAanKlikUit