Klusgemak

Klusgemak van KlikAanKlikUit

Voor een slim huis hoef je niet te verhuizen.

Plakken in plaats van aansluiten.

Met KlikAanKlikUit geen ingewikkelde installaties en aansluitschema’s. Haal de producten uit de verpakking, bepaal waar je ze wil ophangen en plak ze op de gewenste plek.

Een batterij in plaats van draden trekken.

Klaar met stucen, kom je erachter dat je een  aansluitpunt voor je schakelaar vergeten bent. Geen nood, de producten van KlikAanKlikUit zijn draadloos. Draden trekken is niet nodig.

Je favoriete lamp in plaats van nieuwe lampen kopen.

Op zoek naar een lamp die wel dimbaar is of een afstandsbediening heeft? Niet nodig. Met KlikAanKlikUit maak je al je bestaande verlichting draadloos bedienbaar.

Opplakken in plaats van aansluiten.
De producten van KlikAanKlikUit zijn draadloos en overal te plaatsen.
Batterij in plaats van draden trekken.
Aansluitpunt tekort? Geen nood, KlikAanKlikUit werkt op batterijen.
Je favoriete lamp in plaats van een nieuwe.
Maak je al je bestaande verlichting draadloos bedienbaar.
Previous
Next

Elk huis slim.

Grote verbouwing gepland? Of wil je een slim huis zonder al te veel noodzakelijke aanpassingen? In beide gevallen biedt KlikAanKlikUit de oplossing.

Nieuwe

installaties

Verhuizing of verbouwing gepland? Stap over op smart.

Een verbouwing of verhuizing is een mooi moment om over te stappen op een smart home.

Als je nieuwe lampen hebt gekocht of zelfs een heel lichtplan hebt uitgedacht, bepaal je voor iedere lamp hoe je deze wil bedienen - bijvoorbeeld met een wandschakelaar, afstandsbediening of een contactsensor - en of je wil schakelen of ook dimmen. Je kunt ook meerdere typen schakelaars gebruiken voor één lamp (of apparaat). Vervolgens kies je voor je lampen (of apparaten) de juiste ontvanger en je nieuwe apparaten zijn klaar om op afstand te bedienen.

Kom je er vlak na de verbouwing achter dat je een lichtpunt vergeten bent aan te leggen? Geen probleem, de draadloze wandschakelaars kun je overal ophangen zonder dat je nieuwe draden hoeft te trekken. Zo hoef je de net gestucte muur niet opnieuw open te frezen.

Wil je van slimme oplossingen naar een echt smart home, koppel dan al je KlikAanKlikUit-apparaten aan de app met behulp van het compacte Internet Control Station en beheer al jouw verlichting en apparaten op je smartphone.

Bestaande

installaties

Voor een slim huis hoef je niet te verhuizen.

Jouw huis ombouwen tot een smart home? Met KlikAanKlikUit maak je ieder huis slim, zonder ingewikkelde installaties of ombouwen of verleggen van bestaande schakelaars en lichtpunten.

Voeg je draadloze wandschakelaars of andere zenders toe aan je verlichting, dan blijven de al bestaande (bedrade) wandschakelaars gewoon functioneel. Je hoeft deze dus niet te vervangen of te verwijderen.

Koppel al je KlikAanKlikUit-apparaten aan de app met behulp van het compacte Internet Control Station en beheer al jouw verlichting en apparaten op je smartphone.

Aansluiten is verleden tijd.

Het installeren van een nieuwe wandschakelaar of dimmer kan best een klus zijn. Onleesbare handleidingen, onbegrijpelijke aansluitschema’s of in het ergste geval: het frezen van de muur om nieuwe draden te trekken. Met de draadloze schakelaars van KlikAanKlikUit is aansluiten verleden tijd. Plak de draadloze wandschakelaar of -dimmer op elke gewenste plek in huis en je bent klaar om je verlichting draadloos te bedienen.

Overal te plaatsen

zonder aansluiten

Overal te plaatsen

zonder aansluiten

Probleemloos toevoegen

aan bestaande installaties

Inspiratie van KlikAanKlikUit