Amazon Alexa

Combineer je KlikAanKlikUit  Smart Bridge of ICS-2000 met Amazon Alexa en bedien je slimme huis met spraakopdrachten. Vraag bijvoorbeeld aan Alaxa de gordijnen open te doen wanneer je wakker wordt en de lampen aan te zetten zodra het weer donker wordt.

Op die manier bedien je de slimme apparaten in huis de hele dag door met alleen je stem!

Amazon speakers zijn intelligente speakers gemaakt voor besturing met je stem. De speakers kunnen vragen beantwoorden, muziek afspelen, boodschappenlijstjes bijhouden, timers instellen, audioboeken voorlezen en je op de hoogte stellen van het laatste nieuws. Om je huis nog slimmer te maken kunnen deze speakers verschillende apparaten in je huis aansturen. Amazon Alexa ondersteunt vooralsnog nog geen Nederlands, maar bediening in het Engels kan een goed alternatief zijn.

KlikAanKlikUit koppelen

Volg de stappen hieronder om Alexa te koppelen en gebruiken.

Zorg ervoor dat (in de KlikAanKlikUit-app) de KlikAanKlikUit producten die je wilt koppelen aan Alexa een Engelse naam hebben, passend bij de taal van je Amazon Echo.

1. Navigeer in de Alexa app naar de Skills pagina. 2. Zoek de KlikAanKlikUit skill, selecteer Enable en log in met je KlikAanKlikUit app accountgegevens.

Selecteer “Discover” om Alexa uw KlikAanKlikUit apparaten te laten ontdekken.

Je kunt nu je apparaten bedienen met zinnen zoals: “Alexa, turn on the living room.” en “Alexa, dim the kitchen by 50%.”