Maak alles slim

Je bestaande lampen slim

Wat voor lampen je ook in huis hebt, met KlikAanKlikUit maak je ze heel eenvoudig op afstand bedienbaar. Je hoeft dus niet over te stappen op slimme lichtbronnen, maar kan gewoon gebruik blijven maken van je huidige lampen. En zelfs de hierop aangesloten wandschakelaar(s) kun je gewoon blijven gebruiken.

Klusgemak

Het gemak van draadloos

Kom je er na een verbouwing achter dat je een aansluitpunt vergeten bent? Geen punt: dankzij een ruim aanbod aan draadloze producten zijn draden trekken en ingewikkelde aansluitschema’s verleden tijd. Je plakt of schroeft  jouw draadloze wandschakelaar, beweging- of raamsensor op elke gewenste plek in huis.

Klik, klik, klaar

Supersnelle installatie

KlikAanKlikUit installeren kan echt iedereen. Plaats of monteer je ontvanger, zet hem in de koppelmodus en met een druk op de knop is je zender gekoppeld.

Van slimme oplossingen naar een Smart Home

Jouw slimme huis in één app

Onze Smart Bridge – het hart van je slimme huis – maakt het mogelijk al je KlikAanKlikUit-apparaten toe te voegen aan de gratis KlikAanKlikUit-app. Zo bedien, beheer én automatiseer je al je aangesloten lampen, apparaten en raambekleding met je smartphone, waar je ook bent.

Een slim huis hoeft niet duur te zijn

Een betaalbaar slim huis

KlikAanKlikUit wil een slim huis voor iedereen toegankelijk maken. Daarom bieden wij een zeer betaalbare en volledige smart home oplossing, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Eenvoudig uitbreiden

Alle Start-line zenders en ontvangers zijn met elkaar te combineren, zodat je helemaal zelf bepaald hoe je je lampen en apparaten bedient. Ook kun je meerdere zenders aan een ontvanger koppelen als je bijvoorbeeld vanaf meerdere plekken in huis wilt schakelen of dimmen.

Maak je gebruik van de app, dan kun je ook Premium-apparaten laten samenwerken met zenders en ontvangers uit de Start-line.