De basis van je slimme huis

Bedien, beheer en automatiseer alles van KlikAanKlikUit met je smartphone.

De basis van je slimme huis

Bedien, beheer en automatiseer alles van KlikAanKlikUit met je smartphone.

Kant-en-klare oplossingen.
KlikAanKlikUit-sets zijn kant-en-klare sets bestaande uit een zender en een of meerdere ontvangers. Een van de meestgebruikte combinatie is de stopcontactschakelaarset, bestaande uit drie tussenstekkers en een 3-kanaals afstandsbediening, om drie verschillende bedrade lampen of apparaten mee te schakelen.

Ook zijn er diverse deurbelsets verkrijgbaar, waarbij je kunt kiezen tussen een deurbel/gong voor in het stopcontact of een draadloze deurbel met batterijen. Deze sets bevatten tevens een draadloze drukknop. Wil je gebruik blijven maken van je bestaande drukknop, bijvoorbeeld omdat je een mooie designknop bij de deur hebt, kies dan voor de deurbelset met zender.

Breid je slimme huis uit.
Net als alle KlikAanKlikUit-producten zijn ook de sets eenvoudig uit te breiden. Zo koppel je eenvoudig een wandschakelaar of bewegingsmelder aan een van je slimme stekkers, of voeg een extra drukknop aan je deurbelset toe, om zowel bij de voor- als achterdeur een bel te plaatsen.

Oplossingen voor buiten
Een kant-en-klare KlikAanKlikUit-set voor buiten nodig? Met de draadloze schakelaarset voor buiten bedien je twee buitenlampen (of apparaten) op afstand. Wil je meer apparaten bedienen? Ook de stekkerschakelaars voor buiten zijn los verkrijgbaar en te koppelen met elke zender.

Go to top
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux