De basis van je slimme huis

Bedien, beheer en automatiseer alles van KlikAanKlikUit met je smartphone.

De basis van je slimme huis

Bedien, beheer en automatiseer alles van KlikAanKlikUit met je smartphone.

Kies de melodie die bij je past.
Een KlikAanKlikUit-deurbel beschikt over 6 ingebouwde melodieën . Kies je favoriet of wijs – als je de deurbel gebruikt i.c.m. meerdere draadloze drukknoppen – verschillende melodieën toe aan verschillende drukknoppen. Zo weet je als de bel gaat meteen bij welke deur je moet zijn.

Meer dan een deurbel.
Het is mogelijk om bewegingssensoren of raam-/deurcontactsensoren te koppelen aan de slimme draadloze deurbellen van KlikAanKlikUit. Op die manier zal de bel afgaan op het moment dat er iemand langs loopt of als er een raam of deur wordt geopend. Kies zelf een melodie, zodat je weet of de bel gaat of dat er een ongewenste gast in de buurt is. Zo wordt jouw deurbel een aanvulling op jouw slimme beveiliging.

Meldingen op je smartphone.
Combineer jouw deurbel(set) met de Smart Bridge om de bel met de KlikAanKlikUit-app te gebruiken. Gaat de bel, dan krijg je melding op je smartphone of tablet.

Een stille deurbel.
Zet het geluid van jouw slimme deurbel uit op vaste tijdstippen en zorg dat je ’s avonds alleen een melding op je smartphone krijgt. Zo weet je dat de bel gaat, zonder deze te horen. Ideaal als er bijvoorbeeld kleine kinderen liggen te slapen.

 

Go to top
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux