Een slim huis heb je zo in de vingers.

KlikAanKlikUit maakt een slim huis toegankelijk. Met een ruim aanbod betaalbare en draadloze producten is het mogelijk jouw huis – van verlichting tot gordijnen tot beveiliging– eenvoudig op afstand te bedienen of zelfs te automatiseren vanuit één app. 

Slim bedienen in drie stappen!

Ontvanger + Zender = Slim bedienen

Stap 1 | Kies je Ontvanger

Maak alles slim; van verlichting tot apparaten en zonwering. Kies een geschikte ontvanger, zoals een inbouwdimmer of stekkerschakelaar.

Stap 2 | Kies je Zender

Kies nu hoe je wil bedienen, bijvoorbeeld d.m.v. een afstandsbediening of draadloze wandschakelaar.

Start met slim bedienen

Koppel de zender aan je ontvanger en gebruik hem om lamp of apparaat te bedienen (of te automatiseren).

Optioneel | Koppel met de app

Koppel je apparaten aan de app m.b.v. de Smart Bridge en gebruik je smartphone om ze te bedienen, te beheren en te automatiseren.

Slim beveiligen

Direct op de hoogte in geval van nood.

Pushmeldingen.

Met slimme melders, sensoren en IP camera’s van KlikAanKlikUit beveilig je je huis slim. Alle Premium beveiligingsapparaten sturen een pushbericht naar je smartphone op het moment dat er rook, koolmonoxide, lekkage of beweging wordt gedetecteerd. Zo ben je altijd en overal direct op de hoogte in geval van nood.

Je kunt zelfs nog een stap verder gaan en je beveiliging combineren met andere KlikAanKlikUit-apparaten. Zo kun je bijvoorbeeld alle verlichting inschakelen bij rook (door de rookmelder te combineren met een schakelaar) of de cv-ketel automatisch uitschakelen bij een koolmonoxidelek.   

24/7 slim in beeld.

Houd altijd en overal een oogje in het zeil met de slimme camera’s van KlikAanKlikUit.

Kijk live mee via je smartphone of kijk eenvoudig opnames terug, waar je ook bent en detecteert de camera beweging? Dan krijg je daarvan direct een melding op je telefoon.

Al onze camera’s werken met een eigen app, waarbij geen Smart Bridge nodig is. Via de speciale camera-app schakel je naadloos over naar de vertrouwde KlikAanKlikUit app.

Houd ongewenste gasten buiten de deur.

Slimme bewegingsmelders en contactsensoren zorgen ervoor dat je alle ruimtes in huis kunt beveiligen tegen mogelijke indringers.

Zodra deze slimme apparaten worden geactiveerd – omdat iemand langsloopt of een deur of raam wordt geopend – wordt (desgewenst) het licht ingeschakeld en krijg je ook direct een bericht op je smartphone.

Begin met slim besparen.

Alleen al met een KlikAanKlikUit stekkerset kun je drie apparaten handmatig volledig uitschakelen. Gebruik in dat geval voor het slapen gaan bijvoorbeeld de ALLES UIT-knop op de meegeleverde afstandsbediening en het sluipverbruik van de aangesloten apparaten is verdwenen. ’s Ochtends zet je met dezelfde afstandsbediening alles weer aan.

Meer KlikAanKlikUit-bespaartips

Dimmen scheelt stroom.

Dim je je ledlampen 25%, dan verbruiken deze ook 25% minder energie, bij 50% is dat 50%, enzovoort. Dit maakt een dimmer een sfeervolle manier om energie te besparen.

Schakel grootverbruikers uit.

Koppel bijvoorbeeld een airco aan een raamsensor en hij zal automatisch uitschakelen als het raam geopend wordt.

Vergeet nooit het licht uit te doen.

Vergeet nooit meer het licht uit te doen dankzij de uitschakeltijd die je kunt instellen op sommige draadloze wandschakelaars, modules en sensoren.

Go to top
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux