Een slimme tuin

Met KlikAanKlikUit maak je niet alleen je huis, maar ook de tuin of het balkon smart.

Voor buitenlampen en apparaten met een stekker zijn er spatwaterdichte stekkerschakelaars en -dimmers die je op afstand kunt bedienen met een zender naar keuze. Wil je ook de zender permanent buiten plaatsen, dan heb je de keuze uit draadloze wandschakelaars en een bewegingssensor voor buiten. Deze zijn draadloos en daardoor overal in de tuin (of op het balkon) te plaatsen.

Inbouwschakelaars en -dimmersmodules zijn in principe ook buiten te gebruiken, mits deze achter een lamp geplaatst kunnen worden die goed is afgesloten, vrij van vocht. Op die manier kan je bijvoorbeeld de verlichting aan de schuur of muren bedienen met een zender naar keuze.

Biedt je lamp geen ruimte voor een inbouwmodule, dan is er ook nog de mogelijkheid de module in te bouwen in een spatwaterdichte montagedoos. Zo blijft je module gegarandeerd goed werken, ongeacht het weer.

Naast slimme bediening voor buiten is er ook beveiliging door middel van slimme wifi  camera’s. Deze camera’s zijn weersbestendig en staan in verbinding met je smartphone, waardoor je altijd en overal mee kunt kijken met je camera. Bovendien ontvang je een pushmelding op je smartphone op het moment dat de camera beweging detecteert. Zo zorg je voor een goede beveiliging van tuin, oprit of andere buitenruimte.