De basis van je slimme huis

Bedien, beheer en automatiseer alles van KlikAanKlikUit met je smartphone.

De basis van je slimme huis

Bedien, beheer en automatiseer alles van KlikAanKlikUit met je smartphone.

Het KlikAanKlikUit Beveiligingssysteem.
KlikAanKlikUit-beveiliging bestaat uit verschillende beveiligingsproducten en IP-camera’s. Door zelf je eigen beveiligingssysteem op te zetten met KlikAanKlikUit kun je jouw woning, tuin en bezittingen beschermen tegen mogelijke indringers, brand en koolmonoxidevergiftiging.

Zigbee Tweewegcommunicatie
Premium beveiligingsproducten werken op basis van tweewegcommunicatie. Wel zo veilig, want zo krijg je altijd en overal een melding op je smartphone als een van de sensoren wordt geactiveerd.

Ook delen de sensoren de batterijstatus die je te allen tijde kan terugzien in de app. Als de batterij van een sensor bijna leeg, zal het systeem je waarschuwen.

Beveiliging via je smartphone.
Koppel je beveiliging aan de Smart Bridge en ontvang pushmeldingen op je telefoon, bijvoorbeeld als je rookmelderalarm afgaat. Een prettig idee als je zelf niet thuis bent, want zo kun je snel hulp inschakelen of actie ondernemen. Is er niets aan de hand, dan schakel je jouw alarm eenvoudig en snel uit in de app.

Altijd zicht op jouw woning
De Wifi IP-camera’s werken direct met de KlikAanKlikUit-app. Zo kun je altijd en overal live meekijken en krijg je een pushmelding zodra één van je camera’s beweging detecteert. Ook ’s nachts zal niets de camera’s ontgaan, want dankzij de infrarood functie zijn ook de beelden in het donker haarscherp.

 

Go to top