Over KlikAanKlikUit

Over KlikAanKlikUit

Een slim huis heb je zo in de vingers.

KlikAanKlikUit maakt een slim huis toegankelijk. Met een ruim aanbod betaalbare en draadloze producten is het mogelijk jouw huis – van verlichting tot gordijnen tot beveiliging– eenvoudig op afstand te bedienen of zelfs te automatiseren vanuit 1 app. 

Alles slim: comfort, gemak en veiligheid in 1.

Slim bedienen

Bedien al je lampen en apparaten vanaf iedere locatie.

Slim beveiligen

Meldingen op je smartphone bij rook, lekkage of inbraak.

Slim besparen

Automatiseer verlichting en bespaar op je energierekening.

Slim klussen

Plaats schakelaars zonder ook maar een draad aan te raken.

Bedienen op jouw manier​

Kies de zender die past bij jouw woonsituatie.

Altijd een passende oplossing

Wat je ook wil bedienen.

100% draadloos

Aansluiten is verleden tijd.

Nieuwe en bestaande installaties

Met KlikAanKlikUit maak je elk huis slim!

Nieuwe

installaties

Verhuizing of verbouwing gepland? Stap over op smart.

Een verbouwing of verhuizing is een mooi moment om over te stappen op een smart home.

Als je nieuwe lampen hebt gekocht of zelfs een heel lichtplan hebt uitgedacht, bepaal je voor iedere lamp hoe je deze wil bedienen - bijvoorbeeld met een wandschakelaar, afstandsbediening of een contactsensor - en of je wil schakelen of ook dimmen. Je kunt ook meerdere typen schakelaars gebruiken voor één lamp (of apparaat). Vervolgens kies je voor je lampen (of apparaten) de juiste ontvanger en je nieuwe apparaten zijn klaar om op afstand te bedienen.

Kom je er vlak na de verbouwing achter dat je een lichtpunt vergeten bent aan te leggen? Geen probleem, de draadloze wandschakelaars kun je overal ophangen zonder dat je nieuwe draden hoeft te trekken. Zo hoef je de net gestucte muur niet opnieuw open te frezen.

Wil je van slimme oplossingen naar een echt smart home, koppel dan al je KlikAanKlikUit-apparaten aan de app met behulp van het compacte Internet Control Station en beheer al jouw verlichting en apparaten op je smartphone.

Bestaande

installaties

Voor een slim huis hoef je niet te verhuizen.

Jouw huis ombouwen tot een smart home? Met KlikAanKlikUit maak je ieder huis slim, zonder ingewikkelde installaties of ombouwen of verleggen van bestaande schakelaars en lichtpunten.

Voeg je draadloze wandschakelaars of andere zenders toe aan je verlichting, dan blijven de al bestaande (bedrade) wandschakelaars gewoon functioneel. Je hoeft deze dus niet te vervangen of te verwijderen.

Koppel al je KlikAanKlikUit-apparaten aan de app met behulp van het compacte Internet Control Station en beheer al jouw verlichting en apparaten op je smartphone.