Zonwering automatiseren

Bedien en automatiseer elektrische zonwering en raambekleding volledig naar wens.

Bedien zonwering en raambekleding
op jouw manier.

Je elektrische zonwering bedienen met een afstandsbediening, draadloze wandschakelaar of zelfs met je smartphone? Dankzij de inbouwschakelaar voor zonwering bepaal je zelf op welke manier je deze bedient.

Maak je gebruik van de KlikAanKlikUit-app, dan is het mogelijk slimme regels in te stellen om zo je zonwering te automatiseren o.b.v. bijvoorbeeld tijd of licht.

 

Breed inzetbaar.

Zonneschermen, rolluiken, elektrische gordijnen en apparaten met een buismotor: met de inbouwschakelaar voor zonwering van KlikAanKlikUit bedien je het allemaal op afstand.

Kies je bediening​

De schakelaar voor zonwering is net als alle andere ontvangers te combineren met één of meerdere zenders naar keuze. De inbouwmodule wordt vaak geplaatst in plaats van de draaischakelaar waarmee je de zonwering bedient.

Kies je bediening​

De schakelaar voor zonwering is net als alle andere ontvangers te combineren met één of meerdere zenders naar keuze. De inbouwmodule wordt vaak geplaatst in plaats van de draaischakelaar waarmee je de zonwering bedient.

Koppel je ASUN-650 schakelaar voor zonwering met Somfy io

Maak je gebruik van Somfy io zonneschermen, dan is het mogelijk deze te laten samenwerken met de ASUN-650. Op die manier kan je KlikAanKlikUit-zenders toevoegen aan je systeem en zo je zonneschermen bedienen met onze zenders.

Om dit te doen heb je een Somfy Izymo zender nodig die je aansluit op je ASUN-650.

Slimme raamdecoratie, powered by MotionBlinds.

Dankzij MotionBlinds’ slimme raambekleding van Zonnelux automatiseer je ook je elektrische rolgordijnen, plissegordijnen of jaloezieën volledig naar wens. Bedien de raambekleding met je smartphone of stem en gebruik tijd, zonlicht of zelfs de temperatuur om je bekleding aan te sturen.

Slimme raamdecoratie past zich automatisch aan op jouw dagelijkse ritme en op natuurlijke elementen, zoals temperatuur en daglicht. Zelfs wanneer jij niet thuis bent. Dit maakt jouw slimme woning veiliger, comfortabeler en energiezuiniger. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van MotionBlinds.

MotionBlinds en de
KlikAanKlikUit-app

Gebruik de Smart Bridge om je MotionBlinds te koppelen met de KlikAanKlikUit-app.

Slimme raambekleding van MotionBlinds

Elektrische zonwering van Somfy RTS

Werkt met Somfy io, in combinatie met de Somfy Izymo zender

Elektrische gordijnrails van Forest